Om os

Om LaRok.

LaRok er en velrenommeret virksomhed inden for pools, svømmebassiner og spa & konsulentbistand. Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden.

LaRok tager sig blandt andet af svømmebade, pools, spa, varmepumper, kemikalier og tilbehør.

Vi varetager alle opgaver både store og små for private og offentlige.

Vores konsulentbistand består bl.a. af vejledning af love og bekendtgørelser, tekniskbistand ved indfarvning af bassiner, flowtest og gennemgang af kundens anlæg.

​Dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere

Vi er åbne over for alle opgaver, der måtte blive tildelt, og med mere end 25 års erfaring i branchen er vores ekspertise stor. Vores medarbejdere er dygtige, erfarne og kvalitetsbevidste, og vi har den rette viden, de rette kompetencer og alt det rette udstyr til at udføre enhver opgave inden for faget.

Hos LaRok, er du garanteret at alle de produkter vi arbejder med, er af markedets højeste kvalitet, ligesom du altid er garanteret en løsning og et resultat i den højest mulige kvalitet og til den bedst mulige pris.​

Vi sætter en stor ære i at yde en god service, hvorfor vi har stort fokus på kundetilfredshed. Vi er med fra starten i forløbet, hvor vi sørger for at få klarlagt kundens præcise ønsker og krav. I denne proces kan vi også tilbyde professionel og kompetent rådgivning og vejledning i såvel ideudvikling og planløsning som i valg af materialer og produkter.

En nær og god relation med vores kunder skaber den bedste arbejdsgang og det bedst mulige resultat, der er i overensstemmelse med kundens ønsker, behov og krav.

​Vi svarer på dine spørgsmål

Hvis vores kunder skulle have spørgsmål omkring vores arbejde, eller hvis der skulle blive tvivl omkring andre af vores ydelser, sørger vi altid for, at kunden ikke skal gå længe og vente på svar. Derfor sidder vi altid klar til at besvare netop dine spørgsmål hurtigst muligt, både på telefon og på mail.

Med venlig hilsen

Kim Larsen

LaRok